WOLFY

CKHBANNER

Hírek, újdonságok

AZ OLDAL HAMAROSAN MEGÚJÚL | 2018-05-02

A csatornám hamarosan megújúl, vele együtt pedig majd ez az oldal is. Emiatt az oldal időnként nem lesz majd elérhető. Türelmeteket kérem!

Új projekt - BEHARANGOZÓ | 2017-08-23

Sziasztok. Jó régóta nem csináltam már videót és még régebb óta nem volt bejegyzés ezen az oldalon.

Ennek az oka töbek közt, az hogy elkezdtem egy új csatornát, új projektet. De az okoba most nem akarok belemenni.

Most csak erről a bizonyos új projektről szertnék egy kis infót adni nektek.

Szóval én és kedves sztálytársam egy saját sci-fi/fantasy sorozat készítésébe kezdtünk. Ennek a sorozatnak most elkészült egy weboldal, ahol nyomon lehet követni a készülést és majd a részeket is. Mindenképp vessetek rá egy pillantást, hátha megtetszik a dolog!

http://www.wolfy.hu/gft

Birodalmak: már vegleges a sorozat hossza | 2016-06-25

Bár még csak az 1. évad előkészületei zajlanak, mostmár végleges: a Birodalmak című Minecraft animációs sorozatom 3 évados lesz, illettve egy néhány részes spin-off várható vele kapcsolatban.

 

Szeretnéd, hogy minél hamarabb elkészüljön? Jelentkezz szerepre, vagy szólj az ismerőseidnek!

Jelentkezni a Casting menüpontra kattintva lehet.

Birodalmak: Karakterek véglegesítve | 2016-05-14

Megkezdődtek a Birodalmak c. sorozatom casting előkészületei! A Facebook oldalamon láthatjátok a karakterek nevének végleges listáját, hamarosan pedig lehet szerepre jelentkezni!

Új infók a projektemről. | 2016-04-30

Több videómban is említettem már egy nagy projektet, amin dolgozok. A mai naptól többet is megtudhattok erről, ha megnézitek Facebook oldalamat. (link a videók leírásában). Tovább itt nem is taglalnám, hiszen ott mindent leírtam amit akartam. Annyit még elmondok kis kedvcsinálóként, hogy egy különleges képet is kiraktam ezzel kapcsolatban, ami eléggé sokat elárul a dologról.

B.U.É.K. 2016! | 2015-12-31

Boldog újévet kívánok minden nézőmnek!

Terveim 2016-ra | 2015-12-30

Sziasztok!

Így az év végén gondoltam, megosztom veletek a terveimet a következő évre.

•2016-ban az első videó valószínűleg egy 100 feliratkozós különkiadás lesz.

•100 feliratkozó alkalmából (és a sok pozitív visszajelzés miatt) elkezdek arccal videózni. Sajnos pontos időt nem tudok mondani, hogy mikor, mert kell még 1-2 dolog hozzá.

•Intro-outro terén a kezdetek óta gyenge a csatorna. 2016-ban ezen is változtatni szeretnék.

•Apró kis terv, de a jövő évtől már skinem is lesz. Még egy kis dolog ami egyedibbé teszi a csatornát és a videókat.

•Pályák terén is lesznek újdonságok:     Készül egy kissebb survival map, amit hamarosan ki is tudok adni, ezen kívül a H5 map új verzióját is elkezdtem csinálni.

 

Egyelőre ennyit tudok mondani a 2016-os évről, ezek perszek még nem 100% biztos dolgok, de igyekszem megvalósítani őket!

Mindenkinek boldog újévet kívánok!

Már 100-an követitek a csatornámat! | 2015-12-22

Nemrég ránéztem a YouTube csatornámra, hogy mi a helyzet a nézetséggel meg hasonlókkal és felfedeztem, hogy már 100 feliratkozóm van! Szeretném nagyon megköszönni mindenkinek! Hamarosan lesz videó is róla, addig pedig jó készülődést a karácsonyra!

Üdvözöllek a megújult oldalon! | 2015-10-02

Szia!
Üdvözöllek a megújult oldalamon. Itt mégtöbb hasznos dolgot találsz, mint a régebbi oldalamon! Ez a lap is sokat változott, hiszen az egyszerűbb frissítés miatt, több kedvem lesz új híreket írni, úgyhogy, ha az előző oldalon nem is voltak a hírek a legfrissebbek, itt azért érdemes lesz a Hírek gombra kattintani! :)